MaxiMarc
Castel Sofia, Mustoasă de Maderat


- ALB

SEC | MUSTOASĂ DE MADERAT 

Galben-pai, cu reflexe aurii, acest vin oferă note dominant florale, cu arome subtile de miere și fructe de livadă bine coapte. Gustul este complex, cu note de salcâm, flori albe, mere dulci, caise albe și o tușă minerală, care dă prospețime unui ansamblu bine susținut de aciditate. Are o evoluție fantastică în sticlă și o expresie ce pune în valoare atât virtuțile soiului, cât și dragostea – evidentă și declarată – a lui Emanuele Reolon, oenologul cramei, pentru Mustoasa de Maderat. Formează perechea perfectă alături de brânzeturi, paste, risotto, pește, preparate vegetariene sau garnituri, servit la o temperatură de 8-10 °C. 

MaxiMarc
Castel Sofia, Mustoasă de Maderat


- ALB

SEC | MUSTOASĂ DE MADERAT 

Galben-pai, cu reflexe aurii, acest vin oferă note dominant florale, cu arome subtile de miere și fructe de livadă bine coapte. Gustul este complex, cu note de salcâm, flori albe, mere dulci, caise albe și o tușă minerală, care dă prospețime unui ansamblu bine susținut de aciditate. Are o evoluție fantastică în sticlă și o expresie ce pune în valoare atât virtuțile soiului, cât și dragostea – evidentă și declarată – a lui Emanuele Reolon, oenologul cramei, pentru Mustoasa de Maderat. Formează perechea perfectă alături de brânzeturi, paste, risotto, pește, preparate vegetariene sau garnituri, servit la o temperatură de 8-10 °C. 




Descoperim vinurile românești în mod responsabil!




Continuă



Ne pare rău, conținutul site-ului este destinat doar persoanelor peste 18 ani.