- ALB
SEC | MUSTOASĂ DE MADERAT
Galben-pai, cu reflexe aurii, acest vin oferă note dominant florale, cu arome subtile de miere și fructe de livadă bine coapte. Gustul este complex, cu note de salcâm, flori albe, mere dulci, caise albe și o tușă minerală, care dă prospețime unui ansamblu bine susținut de aciditate. Are o evoluție fantastică în sticlă și o expresie ce pune în valoare atât virtuțile soiului, cât și dragostea – evidentă și declarată – a lui Emanuele Reolon, oenologul cramei, pentru Mustoasa de Maderat. Formează perechea perfectă alături de brânzeturi, paste, risotto, pește, preparate vegetariene sau garnituri, servit la o temperatură de 8-10 °C.
- ALB
SEC | MUSTOASĂ DE MADERAT
Galben-pai, cu reflexe aurii, acest vin oferă note dominant florale, cu arome subtile de miere și fructe de livadă bine coapte. Gustul este complex, cu note de salcâm, flori albe, mere dulci, caise albe și o tușă minerală, care dă prospețime unui ansamblu bine susținut de aciditate. Are o evoluție fantastică în sticlă și o expresie ce pune în valoare atât virtuțile soiului, cât și dragostea – evidentă și declarată – a lui Emanuele Reolon, oenologul cramei, pentru Mustoasa de Maderat. Formează perechea perfectă alături de brânzeturi, paste, risotto, pește, preparate vegetariene sau garnituri, servit la o temperatură de 8-10 °C.