Realizată dintr-o varietate de struguri ancestrali, foarte rari astăzi, Băbeasca Neagră este lejeră, foarte fructată, cu o intensitate aromatică foarte subtilă, în care se recunoaște ciocolata și cireșele. Strugurii sunt recoltați urmând regulile agriculturii ecologice. Producția este limitată la 6-7 tone de struguri pe hectar, cu 4.300 de butuci pe hectar. Procesul de vinificare este conform regulilor bio și eco, cu un adaos limitat de produse cu sulf sau adaos străin. Roșu rubiniu și cu un parfum cu o notă de fructe (prune și cireșe), ceea ce oferă vinului un gust proaspăt, fructat și aromat. Se servește la o temperatură de 16-18°C, alături de brânzeturi, paste condimentate sau carne albă.
Realizată dintr-o varietate de struguri ancestrali, foarte rari astăzi, Băbeasca Neagră este lejeră, foarte fructată, cu o intensitate aromatică foarte subtilă, în care se recunoaște ciocolata și cireșele. Strugurii sunt recoltați urmând regulile agriculturii ecologice. Producția este limitată la 6-7 tone de struguri pe hectar, cu 4.300 de butuci pe hectar. Procesul de vinificare este conform regulilor bio și eco, cu un adaos limitat de produse cu sulf sau adaos străin. Roșu rubiniu și cu un parfum cu o notă de fructe (prune și cireșe), ceea ce oferă vinului un gust proaspăt, fructat și aromat. Se servește la o temperatură de 16-18°C, alături de brânzeturi, paste condimentate sau carne albă.
La Sapata – Crama Delta Dunării are o podgorie de 20ha și o cramă de 300mp. Soiurile de viţă de vie sunt, pentru cel alb: Fetească Regală, Rkţitel, Riesling, Sauvignon, Muscat Ottonel şi pentru cel roşu: Merlot, Băbească, Blauer, Sangiovese. Podgoria se numeşte Sarica Niculiţel, iar solurile nu sunt bogate, ci sunt slabe şi nisipoase, revitalizate de plante aromatice, care au proliferat anii de neglijare,deci potrivite pentru o bună producţie de calitate.