2015 - ROSU
SEC | MERLOT
O culoare strălucitoare și extractivă, roșu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii. Arome dominate de ciocolată și vanilie, cu nuanțe de fructe supracoapte, cireșe amare, vișine, dulcețuri și gemuri. Asocieri culinare: mezeluri crud-uscate, preparate din carne de vânat, brânzeturi maturate, cotlet de miel cu reducție de vin. Temperatura de servire este 16-18 °C.
2015 - ROSU
SEC | MERLOT
O culoare strălucitoare și extractivă, roșu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii. Arome dominate de ciocolată și vanilie, cu nuanțe de fructe supracoapte, cireșe amare, vișine, dulcețuri și gemuri. Asocieri culinare: mezeluri crud-uscate, preparate din carne de vânat, brânzeturi maturate, cotlet de miel cu reducție de vin. Temperatura de servire este 16-18 °C.