2013 - ROSU
SEC | MERLOT
Cel mai cunoscut Merlot din Romania se distinge prin gustul autentic și cu o textură echilibrată. Arome de fructe de pădure (mure, coacăze, fragi), dar și piper negru, ciocolată, cafea și vanilie. Gustul este intens, dominat de fructe roșii și fructe de pădure, cu taninuri catifelate și dulci, cu o astringență delicată și un post gust prelung. Poate fi asociat cu pulpa de căprioară la tavă cu sos de afine, la o temperatură de 16-18 °C.
2013 - ROSU
SEC | MERLOT
Cel mai cunoscut Merlot din Romania se distinge prin gustul autentic și cu o textură echilibrată. Arome de fructe de pădure (mure, coacăze, fragi), dar și piper negru, ciocolată, cafea și vanilie. Gustul este intens, dominat de fructe roșii și fructe de pădure, cu taninuri catifelate și dulci, cu o astringență delicată și un post gust prelung. Poate fi asociat cu pulpa de căprioară la tavă cu sos de afine, la o temperatură de 16-18 °C.