2018 - ALB
DEMISEC | TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
O Tămâioasă elegantă, aproape de maturitate, cu nuanțe aurii și arome clasice de busuioc, flori albe, tei și fructe de livadă. Gust proaspăt și fin, cu arome florale puternice și un final care lasă loc notelor de fructe galbene bine coapte. Asocieri culinare: deserturi de patiserie, înghețată, salate de fructe. Temperatura recomandată de servire: 8-10 °C.
2018 - ALB
DEMISEC | TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
O Tămâioasă elegantă, aproape de maturitate, cu nuanțe aurii și arome clasice de busuioc, flori albe, tei și fructe de livadă. Gust proaspăt și fin, cu arome florale puternice și un final care lasă loc notelor de fructe galbene bine coapte. Asocieri culinare: deserturi de patiserie, înghețată, salate de fructe. Temperatura recomandată de servire: 8-10 °C.