2019 - ROSE
DEMISEC | CUPAJ
Pairing: preparate asiatice sau libaneze, salate cu pește, curcan sau piept de rață, fructe de mare.
Un vin de culoare roz-pal trandafiriu, cu arome de coacăze roșii, cireșe și fructe de pădure. Gustul este intens și vioi, de căpșuni, fragi și cireșe în prim plan, un pic tonic și cu nuanțe discrete de citrice. Se recomandă servirea alături de salate picante cu pește, saramură de pește sau pui cu ardei iute, la o temperatură de 8-10 °C.
2019 - ROSE
DEMISEC | CUPAJ
Pairing: preparate asiatice sau libaneze, salate cu pește, curcan sau piept de rață, fructe de mare.
Un vin de culoare roz-pal trandafiriu, cu arome de coacăze roșii, cireșe și fructe de pădure. Gustul este intens și vioi, de căpșuni, fragi și cireșe în prim plan, un pic tonic și cu nuanțe discrete de citrice. Se recomandă servirea alături de salate picante cu pește, saramură de pește sau pui cu ardei iute, la o temperatură de 8-10 °C.