2017 - ROSU
SEC | MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ
Pairing: vânat, piept de rață, brânzeturi
Roșu-rubiniu cu inflexiuni violet și note intense de fructe de pădure negre, cireșe bine coapte și vișine, cu nuanțe de piper, gemuri și magiun. Gustul este plin, rotund, reconfortant, dominat de fructe roșii (cireșe, căpșuni, zmeură), cu taninuri moi și final lung, plăcut. Poate fi consumat alături de carne de porc la grătar, carne de vânat sau brânzeturi. Temperatura recomandată de servire este de 16-18 °C.
2017 - ROSU
SEC | MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ
Pairing: vânat, piept de rață, brânzeturi
Roșu-rubiniu cu inflexiuni violet și note intense de fructe de pădure negre, cireșe bine coapte și vișine, cu nuanțe de piper, gemuri și magiun. Gustul este plin, rotund, reconfortant, dominat de fructe roșii (cireșe, căpșuni, zmeură), cu taninuri moi și final lung, plăcut. Poate fi consumat alături de carne de porc la grătar, carne de vânat sau brânzeturi. Temperatura recomandată de servire este de 16-18 °C.