2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON, SYRAH, MERLOT
Un vin roșu sec, catifelat, corpolent și rotund, cu arome intense de fructe negre de pădure coapte și supracoapte, vanilie, cedru și cacao. Suculent, plin și corpolent, cu taninuri rotunjite și echilibrate. Dominat de arome de fruct și senzații dulci, poate fi consumat împreună cu preparate pe bază de carne roșie (porc, vită, vânat), lasagna bogată în carne sau brânzeturi moi cu mucegai alb. Se recomandă servirea la o temperatură de 18-20°C.
2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON, SYRAH, MERLOT
Un vin roșu sec, catifelat, corpolent și rotund, cu arome intense de fructe negre de pădure coapte și supracoapte, vanilie, cedru și cacao. Suculent, plin și corpolent, cu taninuri rotunjite și echilibrate. Dominat de arome de fruct și senzații dulci, poate fi consumat împreună cu preparate pe bază de carne roșie (porc, vită, vânat), lasagna bogată în carne sau brânzeturi moi cu mucegai alb. Se recomandă servirea la o temperatură de 18-20°C.