2016 - ROSU
SEC | SHIRAZ
Rubiniu închis, cu arome picante de piper și ardei iute și note fructate de cireșe negre. Gust intens de prune pitice, magiun și dulceață de fructe de pădure. Taninuri ferme, dar catifelate, final lung, dominat de fruct și note dulcege. Pus în valoare foarte bine de fripturi de vită sau vânat, mezeluri fine și brânzeturi maturate, Beef Wellington. Temperatura ideală de servire este de 16-18 °C.
2016 - ROSU
SEC | SHIRAZ
Rubiniu închis, cu arome picante de piper și ardei iute și note fructate de cireșe negre. Gust intens de prune pitice, magiun și dulceață de fructe de pădure. Taninuri ferme, dar catifelate, final lung, dominat de fruct și note dulcege. Pus în valoare foarte bine de fripturi de vită sau vânat, mezeluri fine și brânzeturi maturate, Beef Wellington. Temperatura ideală de servire este de 16-18 °C.