2016 - ROSU
SEC | SHIRAZ, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT
Roșu-rubiniu intens, cu un buchet olfactiv complex de fructe negre de pădure bine coapte, ciocolată și condimente. Gustul este amplu, rotund, cu accente de cireșe negre și note fine de vanilie. Taninurile sunt catifelate, bine susținute de aciditate, iar finalul este lung și generos. Asocieri culinare: fripturi premium de tip t-bone sau rib-eye, brânzeturi maturate. Temperatura de servire: 16-18 °C.
2016 - ROSU
SEC | SHIRAZ, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT
Roșu-rubiniu intens, cu un buchet olfactiv complex de fructe negre de pădure bine coapte, ciocolată și condimente. Gustul este amplu, rotund, cu accente de cireșe negre și note fine de vanilie. Taninurile sunt catifelate, bine susținute de aciditate, iar finalul este lung și generos. Asocieri culinare: fripturi premium de tip t-bone sau rib-eye, brânzeturi maturate. Temperatura de servire: 16-18 °C.