2018 - ALB
SEC | CHARDONNAY, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
Galben auriu, cu arome de flori de câmp și condimente exotice. Gustul fin și armonios este definit de note de fructe tropicale și lemn de stejar, cu o aciditate ușoară și o persistență catifelată. Finalul gustului este reverberant şi rotund. Asocieri culinare: piept de pui la grătar, file de somon în sos de iaurt grecesc cu hrean, fructe de mare. Temperatura ideală de servire: 8-10 °C.
2018 - ALB
SEC | CHARDONNAY, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
Galben auriu, cu arome de flori de câmp și condimente exotice. Gustul fin și armonios este definit de note de fructe tropicale și lemn de stejar, cu o aciditate ușoară și o persistență catifelată. Finalul gustului este reverberant şi rotund. Asocieri culinare: piept de pui la grătar, file de somon în sos de iaurt grecesc cu hrean, fructe de mare. Temperatura ideală de servire: 8-10 °C.