2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Un vin corpolent, rotund, dar plin de viaţă şi departe de a fi greoi. Suprinde prin arome intense şi complexe de fructe de pădure, magiun de prune, cireşe negre şi condimente picante. Deşi este excelent de băut şi acum, merită şi să fie păstrat câţiva ani în pivniţă. De preferat să fie asortat cu steak-uri de vită sau brânzeturi maturate și servit la o temperatură de 16-18 °C.
2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Un vin corpolent, rotund, dar plin de viaţă şi departe de a fi greoi. Suprinde prin arome intense şi complexe de fructe de pădure, magiun de prune, cireşe negre şi condimente picante. Deşi este excelent de băut şi acum, merită şi să fie păstrat câţiva ani în pivniţă. De preferat să fie asortat cu steak-uri de vită sau brânzeturi maturate și servit la o temperatură de 16-18 °C.