2017 - ROSU
Este foarte plăcut să descoperi un soi vechi, precum Feteasca Neagră, despre care credeai că ai aflat tot, într-o variantă în care se simte modernitatea, dar nu se pierde nimic din autenticitate. Roșu intens, cu inflexiuni violacee, vinul este plin de arome de fructe roșii și negre, proaspete și zemoase, cu note discrete de ciocolată neagră și spumă de espresso. Este un vin care ne ajută să înțelegem de ce producătorii speră ca Feteasca Neagră să devină ambasadorul vinului românesc în lume, dar și de ce Aureliei Vișinescu i se mai spune “Doamna Fetească Neagră”. Temperatura de servire recomandată este de 16 - 18°C, alături de carne de miel, porc sau vită.
2017 - ROSU
Este foarte plăcut să descoperi un soi vechi, precum Feteasca Neagră, despre care credeai că ai aflat tot, într-o variantă în care se simte modernitatea, dar nu se pierde nimic din autenticitate. Roșu intens, cu inflexiuni violacee, vinul este plin de arome de fructe roșii și negre, proaspete și zemoase, cu note discrete de ciocolată neagră și spumă de espresso. Este un vin care ne ajută să înțelegem de ce producătorii speră ca Feteasca Neagră să devină ambasadorul vinului românesc în lume, dar și de ce Aureliei Vișinescu i se mai spune “Doamna Fetească Neagră”. Temperatura de servire recomandată este de 16 - 18°C, alături de carne de miel, porc sau vită.