2017 - ROSU
SEC | PINOT NOIR
Pairing: brânzeturi fine, carne de rață la cuptor.
Un vin de culoare roșu-rubiniu luminos, cu reflexii granate. Gustul de fructe mici de pădure, afine, frăguțe și vanilie, tușe fine de lemn, scorțișoară, alături de notele delicate ierboase și gustul de dulceață de trandafiri îi oferă tipicitate și eleganță. Are o structură ce îmbracă taninuri fine și catifelate, care conturează un corp atletic și un gust proaspăt. Poate fi consumat alături de preparate de carne de rață sau platouri de brânzeturi, la o temperatură de 16-18 °C.
2017 - ROSU
SEC | PINOT NOIR
Pairing: brânzeturi fine, carne de rață la cuptor.
Un vin de culoare roșu-rubiniu luminos, cu reflexii granate. Gustul de fructe mici de pădure, afine, frăguțe și vanilie, tușe fine de lemn, scorțișoară, alături de notele delicate ierboase și gustul de dulceață de trandafiri îi oferă tipicitate și eleganță. Are o structură ce îmbracă taninuri fine și catifelate, care conturează un corp atletic și un gust proaspăt. Poate fi consumat alături de preparate de carne de rață sau platouri de brânzeturi, la o temperatură de 16-18 °C.