2018 - ROSU
SEC | NEGRU DE DRĂGĂȘANI
Pairing: carne de vânat sau preparate în sos de vin, brânzeturi.
Roșu-vișiniu intens, cu reflexii rubinii. Are arome de fructe mature și condimente curate, cu gust de tabac, cacao, dulceață de prune, roșii de grădină uscate la soare, piper negru și un ușor iz vegetal, care conturează profilul olfactiv al acestui vin. Cu o structură generoasă, taninuri moi și catifelate, un corp musculos și bine definit, conferă gustului armonie și eleganță. Poate fi acompaniat de cărnuri de vânat sau brânzeturi și servit la temperatură de 15-17°C.
2018 - ROSU
SEC | NEGRU DE DRĂGĂȘANI
Pairing: carne de vânat sau preparate în sos de vin, brânzeturi.
Roșu-vișiniu intens, cu reflexii rubinii. Are arome de fructe mature și condimente curate, cu gust de tabac, cacao, dulceață de prune, roșii de grădină uscate la soare, piper negru și un ușor iz vegetal, care conturează profilul olfactiv al acestui vin. Cu o structură generoasă, taninuri moi și catifelate, un corp musculos și bine definit, conferă gustului armonie și eleganță. Poate fi acompaniat de cărnuri de vânat sau brânzeturi și servit la temperatură de 15-17°C.