2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Pairing: preparate pe bază de carne roșie.
Un vin cu o culoare atrăgătoare, roșu rubiniu cu lumini violete, are un buchet olfactiv intens și profund, ce ne duce cu gândul la arome de fructe de pădure, ceai negru, vișine, violete, tămâie, note vegetale, piper negru, ciocolată amăruie și vanilie. Gustul său este plin, cu o structură vibrantă, proaspătă și vioaie. În pahar are o evoluție nemaipomenită, caracterul său, inițial răsfățat, regăsește o armonie prin care ne dezvăluie adevărata sa noblețe. Un vin perseverent și sincer, reușește să fie o companie aleasă, atât olfactiv, cât și gustativ. Este, fără îndoială, un vin cu potențial de învechire. Poate fi consumat alături de preparate pe bază de carne roșie, la o temperatură de 16-18 °C.
2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Pairing: preparate pe bază de carne roșie.
Un vin cu o culoare atrăgătoare, roșu rubiniu cu lumini violete, are un buchet olfactiv intens și profund, ce ne duce cu gândul la arome de fructe de pădure, ceai negru, vișine, violete, tămâie, note vegetale, piper negru, ciocolată amăruie și vanilie. Gustul său este plin, cu o structură vibrantă, proaspătă și vioaie. În pahar are o evoluție nemaipomenită, caracterul său, inițial răsfățat, regăsește o armonie prin care ne dezvăluie adevărata sa noblețe. Un vin perseverent și sincer, reușește să fie o companie aleasă, atât olfactiv, cât și gustativ. Este, fără îndoială, un vin cu potențial de învechire. Poate fi consumat alături de preparate pe bază de carne roșie, la o temperatură de 16-18 °C.