Vitis Metamorfosis


Condusă de o familie cu un istoric de 26 de generații, crama produce vin de mai bine de 600 de ani. Vitis Metamorfosis aduce măiestria italiană pe meleagurile noastre, iar calitatea, pasiunea și instinctul au ajutat familiile Antinori și Rista să ajungă în topul vinurilor fine, de calitate.


Povestea

Crama Viile Metamorfosis a fost construită în anul 1949 de către firma de stat Vinalcool Prahova, urmând ca în decembrie 2009 să fie cumpărată de familia Antinori, complet renovată, tehnologizată și transformată în Vitis Metamorfosis. Vitis Metamorfosis pare să nu se oprească și este într-o misiune de autodepășire cu fiecare producție, terroir sau idee. Marchizul Piero Antinori este în prezent directorul companiei, asistat de cele trei fiice ale sale, Albiera, Allegra și Alessia.

Crama

Crama Viile Metamorfosis a fost construită în anul 1949 și renovată complet prin fonduri europene. Situată în comuna Vadu Săpat din județul Prahova, crama dispune de un magazin propriu și două săli de degustare, dar și de un spațiu verde pentru evenimente. Crama este deschisă turiștilor care pot alege diverse pachete ce conțin un tur al cramei și degustarea a 5 vinuri.

Vinurile

Domeniul deținut de Vitis Metamorfosis se află în Podgoria Dealu Mare, aleasă pentru potențialul ei, condițiile climate, solul fantastic și asemănarea cu Toscana, una dintre cele mai cunoscute regiuni viticole din lume. Printre soiurile cultivate se numără Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Syrah și Pinot Noir. Tehnologia folosită și măiestria vinificatorului Fiorenzo Rista fac ca aroma vinurilor produse de Vitis Metamorfosis să reprezinte o experiență pentru degustător. Printre vinurile produse de cramă se numără Viile Metamorfosis, Colțul Pietrei, Via Marchizului și Cantus.Vinurile din ultimele două game sunt disponibile în magazinele Carrefour la nivel național, WineSquare online, pe carrefour.ro sau în Bringo, prin secțiunea Deschidem Vinul Românesc.

Vezi toate cramele din

Programul Deschidem Vinul Românesc
Descoperim vinurile românești în mod responsabil!
ContinuăNe pare rău, conținutul site-ului este destinat doar persoanelor peste 18 ani.