2016 - ROSU
SEC | MERLOT
Pairing: preparate de vită, oaie și vânat.
Un Merlot tipic, roșu-granat, cu aromele tuturor vișinelor posibile - proaspete, supracoapte, de compot, de vișinată sau de dulceață. Gust matur, complex, dominat de fructe roșii, dar bine completat de condimente, fum și vanilie. Poate fi degustat alături de carne de vită, berbecuț la grătar, cotlete de miel sau carne de vânat, la o temperatură de 16-18 °C.
2016 - ROSU
SEC | MERLOT
Pairing: preparate de vită, oaie și vânat.
Un Merlot tipic, roșu-granat, cu aromele tuturor vișinelor posibile - proaspete, supracoapte, de compot, de vișinată sau de dulceață. Gust matur, complex, dominat de fructe roșii, dar bine completat de condimente, fum și vanilie. Poate fi degustat alături de carne de vită, berbecuț la grătar, cotlete de miel sau carne de vânat, la o temperatură de 16-18 °C.