Masterclass-ul
“Soiuri românești - un succes național și internațional”


Susținut de Marinela Ardelean
 

Formular de înscriere

Evenimentul s-a desfășurat pe 19 septembrie.


Vă mulțumim pentru interes!

Marinela Ardelean este co-organizator al RO-Wine, expert în vinuri și spirtoase, consultant, speaker, jurat în concursuri internaţionale de vin şi autoare a cinci volume despre vinurile româneşti. Cu mai mult de un deceniu dedicat vinurilor româneşti, şi-a propus să ducă renumele României ca ţară producătoare de vin cât mai departe în lume.

Programul „Deschidem Vinul Românesc”, iniţiat de Carrefour România, a adus în atenţia iubitorilor de vinuri din toată ţara crame mici şi mijlocii, producătoare de vinuri de calitate.

Oferind producătorilor o piaţă de desfacere regională sau naţională, programul Deschidem Vinul Românesc a reuşit să popularizeze vinuri, soiuri şi crame care fuseseră prea multă vreme ascunse publicului larg, mici bijuterii ale oenologiei româneşti.

În cadrul masterclass-ului DVR, Marinela Ardelean vă invită la o excursie senzorială printre regiunile vitivinicole consacrate, fiecare dintre ele având unul sau mai multe soiuri autohtone capabile să nască vinuri memorabile. De la Crâmpoşie la Cadarcă sau de la Busuioacă la Fetească Neagră, cei mai importanţi struguri îşi vor spune povestea la RO-Wine.

Masterclass-ul va fi susţinut în limba română.
Descoperim vinurile românești în mod responsabil!
ContinuăNe pare rău, conținutul site-ului este destinat doar persoanelor peste 18 ani.