Pietroasa Veche
Tămâioasă Românească & Grasă


2019 - ALB

DEMIDULCE | TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, GRASĂ DE COTNARI

Aromele de Muscat și flori ale Tămâioasei întâlnesc densitatea și aromele de miere și fagure ale Grasei, creând un asamblaj de excepție, plăcut și armonios. Poate fi asociat cu plăcintă cu brânză și stafide, cozonac cu nuci sau înghetată de vanilie și fistic. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.

Pietroasa Veche
Tămâioasă Românească & Grasă


2019 - ALB

DEMIDULCE | TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, GRASĂ DE COTNARI

Aromele de Muscat și flori ale Tămâioasei întâlnesc densitatea și aromele de miere și fagure ale Grasei, creând un asamblaj de excepție, plăcut și armonios. Poate fi asociat cu plăcintă cu brânză și stafide, cozonac cu nuci sau înghetată de vanilie și fistic. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.