2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Arome de fructe roșii, prune supracoapte și nuanțe vegetale. În scurt timp de la deschidere apar notele de maturare în baricuri de origine franceză și românească cum ar fi nuca de cocos, piper negru și scorțișoară. Gustul este plin, cu taninuri moi, fructat, armonios, cu un postgust de intensitate medie spre înaltă. Poate fi servit alături de mai multe preparate: carne roșie, fripturi sau grătar în sânge, mâncăruri grase, gâscă, piept de rață, miel, paste cu sos, midii, brânzeturi puternic aromate, la o temperatură de 13 - 15°C.
2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Arome de fructe roșii, prune supracoapte și nuanțe vegetale. În scurt timp de la deschidere apar notele de maturare în baricuri de origine franceză și românească cum ar fi nuca de cocos, piper negru și scorțișoară. Gustul este plin, cu taninuri moi, fructat, armonios, cu un postgust de intensitate medie spre înaltă. Poate fi servit alături de mai multe preparate: carne roșie, fripturi sau grătar în sânge, mâncăruri grase, gâscă, piept de rață, miel, paste cu sos, midii, brânzeturi puternic aromate, la o temperatură de 13 - 15°C.