2017 - ROSU
SEC | MARSELAN
Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea, în 2007. Arome de gem de căpșune, zmeură, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolată cu lapte, rom, cocos și piele fină. Gustul este complex, dezvăluindu-se treptat, de la explozia de fructe la nuanțele secundare de condimente, finalizat cu un postgust prelung și elegant, de lemn-dulce și ciocolată cu lapte. Asocieri culinare: brânzeturi îndelung maturate și cărnuri mai grase sau cu arome puternice (vânat, capră, berbecuț), vită maturată în baiț, gulaș de vită, steak-uri, sosuri cu trufe. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.
2017 - ROSU
SEC | MARSELAN
Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea, în 2007. Arome de gem de căpșune, zmeură, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolată cu lapte, rom, cocos și piele fină. Gustul este complex, dezvăluindu-se treptat, de la explozia de fructe la nuanțele secundare de condimente, finalizat cu un postgust prelung și elegant, de lemn-dulce și ciocolată cu lapte. Asocieri culinare: brânzeturi îndelung maturate și cărnuri mai grase sau cu arome puternice (vânat, capră, berbecuț), vită maturată în baiț, gulaș de vită, steak-uri, sosuri cu trufe. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.