2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON, MARSELAN SYRAH
Fiecare soi își joacă rolul în acest asamblaj nobișnuit – Marselanul aduce forță, picanterie și întindere, Syrah-ul fructe proaspete și arome de must, Cabernet-ul dă adâncimea ansamblului, prin nuanțele întunecate, de gemuri, magiunuri și fructe negre. Vinul este caracterizat de structura și complexitatea susținute de Cabernet Sauvignon și Marselan, în timp ce Syrah îi aduce suplețe și finețe. Asocieri culinare: medalion de cerb sau căprioară, filetto al pepe verde, filetto alla franco. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.
2016 - ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON, MARSELAN SYRAH
Fiecare soi își joacă rolul în acest asamblaj nobișnuit – Marselanul aduce forță, picanterie și întindere, Syrah-ul fructe proaspete și arome de must, Cabernet-ul dă adâncimea ansamblului, prin nuanțele întunecate, de gemuri, magiunuri și fructe negre. Vinul este caracterizat de structura și complexitatea susținute de Cabernet Sauvignon și Marselan, în timp ce Syrah îi aduce suplețe și finețe. Asocieri culinare: medalion de cerb sau căprioară, filetto al pepe verde, filetto alla franco. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.