- ROSU
DEMISEC | FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON
Pairing: brânzeturi, preparate pe bază de carne sau vânat.
Un vin de culoare roșu-rubiniu luminos, cu reflexii granate. Are arome intense de prune uscate, coacăze negre, cireșe amare, tabac, ciocolată și condiment negre. Gustul este plin și rotund, corpul este pătruns de taninuri fine, mature și catifelate. Are un final lung, armonios și cu personalitate. Poate fi consumat alături de un platou cu brânzeturi sau preparate pe bază de carne, la temperatura de 15-19°C.
- ROSU
DEMISEC | FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON
Pairing: brânzeturi, preparate pe bază de carne sau vânat.
Un vin de culoare roșu-rubiniu luminos, cu reflexii granate. Are arome intense de prune uscate, coacăze negre, cireșe amare, tabac, ciocolată și condiment negre. Gustul este plin și rotund, corpul este pătruns de taninuri fine, mature și catifelate. Are un final lung, armonios și cu personalitate. Poate fi consumat alături de un platou cu brânzeturi sau preparate pe bază de carne, la temperatura de 15-19°C.