- ROSU
SEC | MERLOT
Pairing: carne la cuptor, fripturi suculente, plăcintă cu carne sau brânzeturi.
Merlot a devenit, în ultimii ani, un soi care provoacă poziţia de „rege al vinurilor”, deţinută autoritar de Cabernet Sauvignon în ultimul secol, deoarece creează vinuri de forţă, impetuoase, dar elegante, prietenoase şi care acoperă un spectru larg de preferinţe ale iubitorilor de vin. Veți descoperi un vin care aduce aminte de prăjiturile cu vişine ale bunicii, plin de nuanţe calde de fructe roşii şi condimente. poate fi acompaniat cu fripturi suculente, brânzeturi sau cărnuri la cuptor și servit la o temperatură de 13-18 °C.
- ROSU
SEC | MERLOT
Pairing: carne la cuptor, fripturi suculente, plăcintă cu carne sau brânzeturi.
Merlot a devenit, în ultimii ani, un soi care provoacă poziţia de „rege al vinurilor”, deţinută autoritar de Cabernet Sauvignon în ultimul secol, deoarece creează vinuri de forţă, impetuoase, dar elegante, prietenoase şi care acoperă un spectru larg de preferinţe ale iubitorilor de vin. Veți descoperi un vin care aduce aminte de prăjiturile cu vişine ale bunicii, plin de nuanţe calde de fructe roşii şi condimente. poate fi acompaniat cu fripturi suculente, brânzeturi sau cărnuri la cuptor și servit la o temperatură de 13-18 °C.