Domeniile Sâmburești
Chateau Valvis Chardonnay


- ALB

SEC | CHARDONNAY

Pairing: carne albă, pește, fructe de mare, brânzeturi onctuoase și sosuri ușoare.

Unul dintre puţinele soiuri albe care se pretează la maturarea în butoaie de stejar, Chardonnay, îşi găseşte în Sâmbureşti un echilibru elegant între notele vioaie, floral-fructate ale vinului şi notele de unt şi vanilie provenite din interacţiunea cu lemnul. Galben-auriu, intens şi luminos, acest vin dens şi totuşi sprinten îşi găseşte bine locul alături de carne albă, peşte sau brânzeturi cremoase. Temperatura recomandată de consum este 9-12 °C.

Domeniile Sâmburești
Chateau Valvis Chardonnay


- ALB

SEC | CHARDONNAY

Pairing: carne albă, pește, fructe de mare, brânzeturi onctuoase și sosuri ușoare.

Unul dintre puţinele soiuri albe care se pretează la maturarea în butoaie de stejar, Chardonnay, îşi găseşte în Sâmbureşti un echilibru elegant între notele vioaie, floral-fructate ale vinului şi notele de unt şi vanilie provenite din interacţiunea cu lemnul. Galben-auriu, intens şi luminos, acest vin dens şi totuşi sprinten îşi găseşte bine locul alături de carne albă, peşte sau brânzeturi cremoase. Temperatura recomandată de consum este 9-12 °C.