- ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Pairing: mâncăruri pe bază de de carne roșie, sosuri consistente și vânat.
Cabernetul de Sâmbureşti este o legendă vie, lăudată inclusiv de către Păstorel Teodoreanu. Vinul se ridică la înălţimea poveştilor despre acest vin – puternic, dens, cu structură şi complexitate. Maturarea în butoaie de stejar i-a adăugat nuanţe elegante de condimente şi piperuri, care complimentează aromele puternice de fruct ale vinului, transformându-l într-un bun partener gourmet. Poate fi degustat alături de preparate pe bază de carne roșie, la o temperatură de 18-20 °C.
- ROSU
SEC | CABERNET SAUVIGNON
Pairing: mâncăruri pe bază de de carne roșie, sosuri consistente și vânat.
Cabernetul de Sâmbureşti este o legendă vie, lăudată inclusiv de către Păstorel Teodoreanu. Vinul se ridică la înălţimea poveştilor despre acest vin – puternic, dens, cu structură şi complexitate. Maturarea în butoaie de stejar i-a adăugat nuanţe elegante de condimente şi piperuri, care complimentează aromele puternice de fruct ale vinului, transformându-l într-un bun partener gourmet. Poate fi degustat alături de preparate pe bază de carne roșie, la o temperatură de 18-20 °C.