2018 - ALB
DEMISEC | TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
Galben-pai cu uşoare reflexii verzui, învăluie cu arome de ierburi fine medicinale, eucalipt, mentă, cu un buchet generos de busuioc, flori de caise și iasomie. În gust se adaugă nuanțe de cireșe albe și vanilie, într-un ansamblu generos şi rotund. Îi stă cel mai bine alături de brânzeturi, mâncăruri ușor picante și chiar deserturi. Temperatura de servire recomandată este de 8-10 °C.
2018 - ALB
DEMISEC | TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
Galben-pai cu uşoare reflexii verzui, învăluie cu arome de ierburi fine medicinale, eucalipt, mentă, cu un buchet generos de busuioc, flori de caise și iasomie. În gust se adaugă nuanțe de cireșe albe și vanilie, într-un ansamblu generos şi rotund. Îi stă cel mai bine alături de brânzeturi, mâncăruri ușor picante și chiar deserturi. Temperatura de servire recomandată este de 8-10 °C.