Crama Viișoara
Crama Viișoara Cuvee Ioan


2016 - ROSU

SEC | MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

Roșu-subiniu, cu inflexiuni violet, intens, plin și expresiv. Note bine definite de lemn, cafea proaspăt prăjită, semințe, tabac, care învelesc un centru de fructe negre și roșii bine coapte. Gust proaspăt, dominat de fructe de pădure, cu taninuri încă vii și o aciditate care susține bine ansamblul. Final complex, cu note de lemn, cireșe și coacăze. Poate fi asortat cu cârnați picanți, mezeluri afumate, brânzeturi tradiționale. Temperatură recomandată de servire este de 16-18°C.

Crama Viișoara
Crama Viișoara Cuvee Ioan


2016 - ROSU

SEC | MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

Roșu-subiniu, cu inflexiuni violet, intens, plin și expresiv. Note bine definite de lemn, cafea proaspăt prăjită, semințe, tabac, care învelesc un centru de fructe negre și roșii bine coapte. Gust proaspăt, dominat de fructe de pădure, cu taninuri încă vii și o aciditate care susține bine ansamblul. Final complex, cu note de lemn, cireșe și coacăze. Poate fi asortat cu cârnați picanți, mezeluri afumate, brânzeturi tradiționale. Temperatură recomandată de servire este de 16-18°C.