2019 - ALB
SEC | CHARDONNAY, FETEASCĂ REGALĂ, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL, MERLOT
Pairing: Pește de apă sărată, preparat cu sosuri, preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre.
Un vin galben-verzui, născut din cupajarea a patru soiuri albe și a unui Merlot vinificat în alb. Arome complexe de Muscat, soc, fructe de livadă, cireșe, flori albe și petale uscate de trandafiri. Gustul este pe măsura aromelor, rotund și complex, dominat de cireșe albe, corcodușe galbene și mere dulci. Finalul lung, cu note de vanilie și fructe dulci, este pus în evidență alături de brânzeturi nobile sau preparatelor pe bază de rață, curcan sau gâscă la cuptor. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.
2019 - ALB
SEC | CHARDONNAY, FETEASCĂ REGALĂ, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL, MERLOT
Pairing: Pește de apă sărată, preparat cu sosuri, preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre.
Un vin galben-verzui, născut din cupajarea a patru soiuri albe și a unui Merlot vinificat în alb. Arome complexe de Muscat, soc, fructe de livadă, cireșe, flori albe și petale uscate de trandafiri. Gustul este pe măsura aromelor, rotund și complex, dominat de cireșe albe, corcodușe galbene și mere dulci. Finalul lung, cu note de vanilie și fructe dulci, este pus în evidență alături de brânzeturi nobile sau preparatelor pe bază de rață, curcan sau gâscă la cuptor. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.