Crama Recaș
Solo Quinta Alb


2019 - ALB

SEC | CHARDONNAY, FETEASCĂ REGALĂ, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL, MERLOT

Pairing: Pește de apă sărată, preparat cu sosuri, preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre.

Un vin galben-verzui, născut din cupajarea a patru soiuri albe și a unui Merlot vinificat în alb. Arome complexe de Muscat, soc, fructe de livadă, cireșe, flori albe și petale uscate de trandafiri. Gustul este pe măsura aromelor, rotund și complex, dominat de cireșe albe, corcodușe galbene și mere dulci. Finalul lung, cu note de vanilie și fructe dulci, este pus în evidență alături de brânzeturi nobile sau preparatelor pe bază de rață, curcan sau gâscă la cuptor. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.


Crama Recaș
Solo Quinta Alb


2019 - ALB

SEC | CHARDONNAY, FETEASCĂ REGALĂ, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL, MERLOT

Pairing: Pește de apă sărată, preparat cu sosuri, preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre.

Un vin galben-verzui, născut din cupajarea a patru soiuri albe și a unui Merlot vinificat în alb. Arome complexe de Muscat, soc, fructe de livadă, cireșe, flori albe și petale uscate de trandafiri. Gustul este pe măsura aromelor, rotund și complex, dominat de cireșe albe, corcodușe galbene și mere dulci. Finalul lung, cu note de vanilie și fructe dulci, este pus în evidență alături de brânzeturi nobile sau preparatelor pe bază de rață, curcan sau gâscă la cuptor. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.