2019 - ROSE
SEC | CABERNET SAUVIGNON, NEGRU DE DRĂGĂȘANI, MERLOT
Pairing: salate pe bază de brânză, pește, carne slabă, deserturi cu fructe de pădure.
Un rose între foaie de ceapă și coral, nu foarte intens, are arome proaspete de fructe roșii de pădure, trandafiri uscați și cireșe. Gustul este intens, de zmeură și frăguțe în prim plan, dar și cu note plăcute și intrigante de piper alb și negru. Poate fi consumat alături de pulpe de pește, carne slabă, rață la cuptor, carne de vițel la grătar sau prăjituri cu fructe. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.
2019 - ROSE
SEC | CABERNET SAUVIGNON, NEGRU DE DRĂGĂȘANI, MERLOT
Pairing: salate pe bază de brânză, pește, carne slabă, deserturi cu fructe de pădure.
Un rose între foaie de ceapă și coral, nu foarte intens, are arome proaspete de fructe roșii de pădure, trandafiri uscați și cireșe. Gustul este intens, de zmeură și frăguțe în prim plan, dar și cu note plăcute și intrigante de piper alb și negru. Poate fi consumat alături de pulpe de pește, carne slabă, rață la cuptor, carne de vițel la grătar sau prăjituri cu fructe. Temperatura recomandată de servire este de 8-10 °C.