2017 - ROSU
SEC | FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, SHIRAZ
Un cupaj exploziv cu arome complexe și stratificate, cu parcurs lung în pahar. Se deschide inițial cu tonuri mai întunecate de coacăze, cacao și lemn ars, pentru a evolua, după aerisire, în nuanțe de fructe roșii și condimente picante. Asocieri culinare: friptură de vită la cuptor, preparate din carne de vânat mare (mistreț, cerb), fripturi premium la grătar. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.
2017 - ROSU
SEC | FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, SHIRAZ
Un cupaj exploziv cu arome complexe și stratificate, cu parcurs lung în pahar. Se deschide inițial cu tonuri mai întunecate de coacăze, cacao și lemn ars, pentru a evolua, după aerisire, în nuanțe de fructe roșii și condimente picante. Asocieri culinare: friptură de vită la cuptor, preparate din carne de vânat mare (mistreț, cerb), fripturi premium la grătar. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.