- ROSU
SEC | FETEASCĂ NEAGRĂ
Pairing: preparate din carne de vită, oaie sau porc.
Un vin roșu-purpuriu, strălucitor, cu arome intense de prune uscate, magiun, fructe de pădure, vanilie și ierburi aromate. Gustul este intens, modern, cu fructe negre în prim plan și nuanțe condimentate în fundal. Un vin structurat, cu aciditate bună, taninuri înmuiate și final prelung. Asocierile culinare cele mai potrivite sunt în zona fripturilor de miel, a cotletelor de berbecuț, a brânzeturilor tradiționale. Temperatură recomandată de servire este de 16-18 °C.
- ROSU
SEC | FETEASCĂ NEAGRĂ
Pairing: preparate din carne de vită, oaie sau porc.
Un vin roșu-purpuriu, strălucitor, cu arome intense de prune uscate, magiun, fructe de pădure, vanilie și ierburi aromate. Gustul este intens, modern, cu fructe negre în prim plan și nuanțe condimentate în fundal. Un vin structurat, cu aciditate bună, taninuri înmuiate și final prelung. Asocierile culinare cele mai potrivite sunt în zona fripturilor de miel, a cotletelor de berbecuț, a brânzeturilor tradiționale. Temperatură recomandată de servire este de 16-18 °C.