2015 - ROSU
DEMISEC | FETEASCĂ NEAGRĂ, MERLOT
Roșu-rubiniu cu reflexe purpurii, dezvăluie senzații intense de cireșe, vișine, mure, prune uscate și condimente. Gustativ este rotund, plăcut, dominat de fruct, cu taninuri bine integrate și final lung, oscilând între fructe roșii bine coapte și condimente. Asocieri culinare: Carne roșie la cuptor sau la grătar, pulled pork, paste cu sos roșu. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.
2015 - ROSU
DEMISEC | FETEASCĂ NEAGRĂ, MERLOT
Roșu-rubiniu cu reflexe purpurii, dezvăluie senzații intense de cireșe, vișine, mure, prune uscate și condimente. Gustativ este rotund, plăcut, dominat de fruct, cu taninuri bine integrate și final lung, oscilând între fructe roșii bine coapte și condimente. Asocieri culinare: Carne roșie la cuptor sau la grătar, pulled pork, paste cu sos roșu. Temperatura recomandată de servire: 16-18 °C.