2015 - ROSU
SEC | MERLOT
Un Merlot intens, născut din arşiţa Dobrogei, cu arome de vanilie, prune afumate, fructe confiate şi coacăze. Gustul porneşte de la senzaţii iodate, apoi creşte în intensitate şi complexitate, aducând aminte de gem de căpşune, dulceaţă de trandafiri, vişine şi piperuri. De încercat alături de carne de curcan, piept gătit în stil slow-cooking, la o temperatură de servire de 16-17 °C.
2015 - ROSU
SEC | MERLOT
Un Merlot intens, născut din arşiţa Dobrogei, cu arome de vanilie, prune afumate, fructe confiate şi coacăze. Gustul porneşte de la senzaţii iodate, apoi creşte în intensitate şi complexitate, aducând aminte de gem de căpşune, dulceaţă de trandafiri, vişine şi piperuri. De încercat alături de carne de curcan, piept gătit în stil slow-cooking, la o temperatură de servire de 16-17 °C.